Home » KORABI New York » Humbje e dhimbshme në Dibër

Humbje e dhimbshme në Dibër

Liga e Dytë e Maqedonisë

 Korabi Diber 

KORABI – Drita (Bogovinë) 0:1

Diber, 21 Prill 2012 – Pas fitores së kaluar në Gostivar, Korabi priste kryesuesin e ligës, Dritën e Bogovinës dhe priteshte një fitore.

Fatkeqësisht, Drita prishi planet e Korabit dhe mori 3 pikët që me siguri do ta hiqnin Korabin nga zona e rrezikut dhe sigurimi në ligë.

About admin

Leave a Reply

Translate »