Home » KORABI New York » Fitore si vendas në Kërçovë

Fitore si vendas në Kërçovë

Liga e Dytë e Maqedonisë

 Korabi Diber 

KORABI – Pobeda Junior 4:0
Gol: Briliant Syla, Cvete Deliovski, Abib Klloboçishta, Fuat Spahiu

Kërçovë, 29 Prill 2012 – Pas vendimit nga Federata e Futbollit Maqedonas që të dënojë Korabin me pezullim e fushës në Dibër dhe të lozë 100km jashtë Dibre, loja sot u luajt në Kërçovë, por me organizimin e fortë të Sokolave që mbushën stadiumin plotë, ishte si me qenë në Dibër dhe rezultoi në fitore të thellë.

About admin

Leave a Reply

Translate »