Home » KORABI New York » Humbje e dytë nga Rufeja

Humbje e dytë nga Rufeja

Liga e Dytë e Maqedonisë

 Korabi Diber 

Rufeja – KORABI 3:1

Miletinë (Bërvenicë, Tetovë), 5 Maj 2012 – Rufeja e mundi Korabin për herë të dytë sivjet, kësaj radhe si nikoqir, dhe ja vështirësoi luftën për egzistencë në ligën e dytë.

About admin

Leave a Reply

Translate »