Home » KORABI New York » Pas humbjes, prapë në rrezik

Pas humbjes, prapë në rrezik

Liga e Dytë e Maqedonisë

 Korabi Diber

Tikvesh – KORABI 1:0

Kavadar, 15 Maj 2012 – Priteshte që Korabi të kthehej nga Kavadari me pikë por kjo nuk ndodhi dhe dëshproj gjithë qytetin.

About admin

Leave a Reply

Translate »