Home » KORABI New York » Fitore, por pak shpresë

Fitore, por pak shpresë

Liga e Dytë e Maqedonisë

 Korabi Diber

KORABI – Osogovo 5:2

Kërçovë, 19 Maj 2012 – Pezullimi i fushës nuk i pengoi Koabit aspak ngase të gjithë lojrat në Kërçovë i fitoi, sikur edhe këtë lojë sot.

Edhe pas fitores, Korabi gjendet në pozitë shumë të vështirë mbasi në lojën e fundit të sezonës duhet të udhëtojë në Shkup dhe vetëm me fitore kundër Skopjes mund të ketë shansa për egzistencë. Përveç fitores në Shkup duhet njëra nga 2 skuadrat, Gostivari apo Pobeda Junior të humbin lojën e tyre, qe të dyjat janë vendas.

About admin

Leave a Reply

Translate »