Home » KORABI New York » Dëshpërim për Korabin dhe Dibranët

Dëshpërim për Korabin dhe Dibranët

Liga e Dytë e Maqedonisë

 Korabi Diber

Skopje – KORABI 2:1

Shkup, 22 Maj 2012 – Pas humbjes së sotme në Shkup, Korabi relegohet nga Liga e Dytë e Maqedonisë.

About admin

Leave a Reply

Translate »