Home » KORABI New York » Fitër Bajram / Eid ul-Fitr 2012

Fitër Bajram / Eid ul-Fitr 2012

Për shumë vjet Fitër Bajrami, paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi ju dhe familjes suaj.

 

About admin

Leave a Reply

Translate »