Home » KORABI New York » Korabi mund liderin

Korabi mund liderin

Liga e Tretë (Jug-Perëndim) e Maqedonisë

 Korabi Diber 

KORABI – Vllaznimi 2:0
Gol: Fuat Spahiu, Ujkan Jani

Dibër, 9 Shtator 2012 – Sot në Dibër ishte prova e pare e sezonës për Korabin kundër kryesuesit, Vllaznimi nga Struga.

Korabi mori notë të shkëlqyeshëm me fitoren thuajse e lehtë dhe shpresojmë që lojëra të këtilla do të vazhdojnë jo vetëm në Dibër por edhe jashtë.

About admin

Leave a Reply

Translate »