Home » KORABI Dibër » Korabi humbi në Manastir

Korabi humbi në Manastir

Rabotnik – Korabi 1:0

Manastir, 30 Shtator 2012 – Korabi pësoi gol në minutën e fundit të lojes dhe humbi kundër Rabotnikut në Manastir.

About admin

Leave a Reply

Translate »