Home » KORABI Dibër » Korabi mposht Veleshtën

Korabi mposht Veleshtën

KORABI – Veleshta 3:1
Gol: Abib Klloboҫishta (2), Albert Kaba

Dibër, 6 Tetor 2012 – Korabi vazhdon të fitojë në Dibër por duhet të fitojë edhe jashtë Dibre për të pasur shansa për titull dhe promovim në ligën e dytë.

About admin

Leave a Reply

Translate »