Home » KORABI Dibër » Fitore e thellë në Dibër

Fitore e thellë në Dibër

KORABI – Vardino 6:2
Gol: Abib Klloboçishta (3), Adrian Mulladauti, Ujkan Jani, Raif 

Dibër, 14 Tetor 2012 – Edhe kësaj jave Korabi tregoi epërsinë e vetë dhe vertëtoi që është pretendent për promovim në ligën e dyte të vendit.

 

About admin

Leave a Reply

Translate »