Home » KORABI Dibër » LAJMËRIM – Diaspora Voton në NY dhe NJ

LAJMËRIM – Diaspora Voton në NY dhe NJ

ASSISTENCË PËR PLOTËSIMIN E FORMULARËVE

për

REGJISTRIM

përtëvotuarnë

ZGJETHJET E PARAKOHSHME PARLAMENTARE 2014

Të Shtunën, 15 Mars, 10:00am-6:00pm

Të Dielën, 16 Mars, 10:00am-6:00pm

Të Shtunën, 22 Mars, 10:00am-6:00pm

Të Dielën, 23 Mars, 10:00am-6:00pm

tek

KORABI CAFÉ (Titi Maqellara)

1 Beach St, SI, NY

dhe

Xhamia (Albanian Islamic Cultural Ctr)

307 Victory Blvd, SI, NY

About admin

Leave a Reply

Translate »