Home » KORABI New York » Derbi Shqiptar: FC Korabi – FC Iliria 5:4

Derbi Shqiptar: FC Korabi – FC Iliria 5:4

Ne nje ndeshje dramatike FC Korabi prej Staten Islandit doli fitues ne duel me FC Iliria.  Derbin shqiptar ne kuader te liges cosmopoliatne te New Yorkut FC Korabi e fitoj me rrezultat 5:4. Pjesa e pare ishte nje loje e dobet me gabime te shumta ne anen e Korabit. Ne pushim te pjeses se pare, trajneri Rusti beri disa ndrrime taktike qe rrezultoj direkt ne ndryshim te lojes dhe rrezultatit.  Me te filluar pjesa e dyte FC Korabi shenoj 3 goal me ane te kapitenit Albert Rrucir dhe Zekail Gazaferit. Me pas FC Ilira u kthye ne loje duke shenuar…

Review Overview

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Ne nje ndeshje dramatike FC Korabi prej Staten Islandit doli fitues ne duel me FC Iliria.  Derbin shqiptar ne kuader te liges cosmopoliatne te New Yorkut FC Korabi e fitoj me rrezultat 5:4.
Pjesa e pare ishte nje loje e dobet me gabime te shumta ne anen e Korabit. Ne pushim te pjeses se pare, trajneri Rusti beri disa ndrrime taktike qe rrezultoj direkt ne ndryshim te lojes dhe rrezultatit.  Me te filluar pjesa e dyte FC Korabi shenoj 3 goal me ane te kapitenit Albert Rrucir dhe Zekail Gazaferit. Me pas FC Ilira u kthye ne loje duke shenuar dy gola te shpejt per ta permbysur rrezultatin ne 4:3.  Megjitheate djelmoshat e FC Korabit nuk u dorzuan duke shenuar edhe dy gola per ta mbyllur derbin Shqiptar me fitore 5:4.

About admin

Leave a Reply

Translate »