Home » KORABI New York » FC Korabi NY Vazhdon me Fitore

FC Korabi NY Vazhdon me Fitore

Ne ndeshjen e rradhes kunder Irlandezeve te Mr Dennehey's FC. FC
Korabi NY shijoj fitoren e radhes 3:1, ne ligen Cosmopolitane te New
Yorkut. Djemt e trajnerit Rusti bene nje ndeshje te pelqyeshme dhe me
shume raste. Fillimi I pjeses se pare ishte sado I equilibruar deri ne
momentin kur Sedat Musovski lanson nje projektil prej afro 30 metrave
per te mposhtur portierin kundershtar dhe per ta zhbllokuar
rrezultatin. Vlen te permendet loja e portierit kundershtar per
pritjen e disa gjuajtjeve te lojatreve te Korabit. Pjesa e dyte ishte
nje histori ndryshe, FC Korabi dominoi plotesisht qdo pjese te fushes.
Me nderrime frekuente dhe adekuate nga ana e e Rustit dy gola u
shenuan e shume mundesi per te shenuar me shume gola u krijuan. Albert
Ruci shenoi golin e dyte per te vazhduar serin e golave (4 prej 4
ndeshjeve) dhe Abdullah Begai per ta ngritur rezultatin be 3:0. Ne
minuten e fundit te takimit
gjygjetari akordoi nje penalti te dyshimte
per Mr Dennehey's FC per ta mbyllur ndeshjen me rrezultat 3:1.

In the following game against Irish Mr Dennehey's FC. FC Korab NY
savor next victory 3: 1 in the league Cosmopolitan to New York.
Rusty's boys made an enjoyable game with a lot of opportunities. Start
of the first half was however equal, up when Sedat Musovski launches a
projectile of approximately 30 meters to beat the goalkeeper and
unlock the result.  It is worth mentioning that  Mr Dennehey's FC
goalkeeper had a great game - saving some great shots on the
goal.Second half was a different story, FC Korab completely dominated
every part of the field. With adequate and frequency changes by e
Rusty, FC Korabi managed to score two goals and had a chance to score
even more. Albert Ruci scored the second goal to continue the series
of goals (4 of 4 matches) and Abdullah Begai to make it  3:0. In the
last
minute of the meeting referee awarded a dubious penalty for Mr
Dennehey's FC to close the match with a result 3:1.

About admin

Leave a Reply

Translate »