Home » KORABI New York » FC Korabi NY Beats The Reigning Champs

FC Korabi NY Beats The Reigning Champs

Ishte e  pashmangshme; FC Korabi NY beri  lojën më të mirë të sezonit, edhe pse është ende herët per te thene ket.  Djemet e trajnerit Rusti bene  një lojë të pelqyer  për të mposhtur kampionët e vitit te  kaluar Lansdowne Bhoys me një rezultat të thell 5:0.

Loja filloj në orën 12 te drekes, ne te njëjtën kohe kur  Shqipëria lunate Armenine  për ndeshjen e historis.  Megjithatë, lojatret e  FC Korabit nuk ishin të shperqendruar  duke qendruar te  fokusuar. Me disa ndryshime në formacion, Traineri Rusty ka formu nje ekip te  balancuar – të perber nga një përzierje e lojtarëve me përvojë dhe të rinj. Vlen të përmendet mentalitetin e rreptë dhe të disiplinuar te futur nga trajneri në ekip, e cila është duke bërë të mundur lojaterve  të përqendrohen në ndeshjen e tyre dhe të kryejnë detyrat e tyre me se miri.

Sapo loja filloi FC Korabi shkoi në sulm dhe brenda dy minutash Dare Odunai ke shëmb portierin vizituar me një goditje shkatërruese me koke. Ne vazhdin te ndeshjes  KF Korabi  bente presion te nje pasnjeshem , derisa Berat Islami shenoi një gol të bukur individual  duke kaluar tre katër mbrojtës te ekipit mysafir. Në anën tjetër, Lansdowne Bhoys kishin shanset e tyre në gjysmën e parë duke i detyruar portierin FC Korabit te bente dy pritje spektakulare.

Siç po bëhet normale, gjysma e dyte  ishte një dominim i përgjithshëm nga FC Korabit, duke luajtur një lojë te kalibruar,  duke bere presion ne top,  dhe duke fituar shumicën e topave te diskutuar.

Ne kete pjese FC Korabit goditi shtyllën të paktën tre herë, e detyroi protierin mysafir te mbronte disa shance,  dhe shënoi tre gola. Së pari, pas një goditjeje të saktë nga këndi nga ana e Sedat Musovski, Arkie Carto  shenoi një gol te bukur me koke per  ta ngritur rezultatin në 3: 0. Goli i katërt ishte I njëjte sikur ai i treti,  goditja nga  k ëndi  përfundon  këmbën Adeyinka Olowa që thellon rezultatin ne 4:0. Ne fund , Lorenzo kompleton rezultatin ne 5:0 duke përmbledhur edhe një tjetër performancë të bukur  dhe rezultat te pelqyer nga ana e  KF Korabit NY.

It was inevitable; FC Korabi NY played the best game of the season although is still early.  Guys of coach Rusty performed a great game in a way to beating last year champions Lansdowne Bhoys with an outstanding result 5:0.

Game started in 12pm same a Albania vs Armenia playing for their match of their lives.  However, FC Korabi players were not obscure by staying in top of their game.  With some changes on the formation, Coach Rusty is putting together a great balanced team – made by a mix of experienced and young players. It is worth mentioning the strict and disciplined mentality instilled by the coach into the team, which is enabling the players to focus on their game and perform their best.

As soon as the game s tarted FC Korabi went in attack and within two minutes Dare Odunaike stuns the visiting goalkeeper with a devastating header.  As game was going on the pressure from FC Korabi was becoming greater and greater, until Berat Islami scores a beautiful individual goal by passing three four defenders.  On the other side, Lansdowne Bhoys had their chances in the first half forcing FC Korabi’s goalkeeper to pull two great saves.

As it becoming normal, second half was a total domination by FC Korabi, playing a great passing game, pressuring the ball, and winning most of the 50/50 balls.  In this half FC Korabi hit the post at least three times, made the visiting goalkeeper pull some great saves, and scored three goals.  First, after a precise corner kick by Sedat Musovski,  Arkie Carto scores a beautiful header to increase the result to 3:0.  Fourth goal was a sequel of the third, corner kick by crossed by Sedat ends up on Adeyinka  Olowa feet who deepens the result.  Last b ut not least, Lorenzo completes the scoring for the day and summing up another great performance and result by FC Korabi NY.

About admin

Leave a Reply

Translate »