Home » KORABI New York » FC Korabi NY confidence growing in wake of Gotham Argo victory

FC Korabi NY confidence growing in wake of Gotham Argo victory

Edhe një fitore dhe një tjetër dhe nje paraqitje te pelqyer nga Korabi NY këtë të dielë. Djemtë e trajnerit Rusti  dermuan  kundërshtarin e radhes Gotham Argo për të regjistruar fitoren e pestë të sezonit dhe te katërtin me radhë. Lojtarët Gotham Argo për një moment menduan se kjo do të jetë një lojë e lehtë për ta – por për fat të keq për ata, kjo nuk është ajo që ndodhi. Brenda 30 minutash Korabi NY shënoi katër gola, duke dominuar në çdo pjesë të fushës.Me një fillim të fuqishëm të lojës mbrenda 5 minutave, Albert Ruci aplikohet presion në mbrojtje të opozitës dhe puna e tij u shperbly  duke shënuar golin e tij të parë.

5 minuta më vonë, një goditje nga këndi nuk u largua nga lojtaret e Gotham Argo dhe Lirim Begai pason topin tek Bardhyl Qarri që të gjeti  veten në pozitë të mirë shenimi duke shenuar golin e dytë. Goli I trete ë ishte pothuajse i njëjti skenar, Lirim Begai merr goditjen nga kendi the harkon nje to te bukur deri tek Bardhyl Qarri ku ky I fundit e shenoi nje gol te bukur me koke.  Diku ne  minutën e 30, Albert Ruci ngrihet me se larti  para portës se kundershtarit për të shënuar golin e tij të dytë dhe i katërt për ekipin. E gjithë kjo ndodhi  në 30 minuta, ku intensiteti i lojës ishte shumë i lartë.

Pasi shenuan 4 gola, intensiteti i lojës nga ana e Korabi NY ra per nje nivel – dhe Gotham Argo mori avantazhin e që duke shënuar në fund të pjesës së parë. Gjysmen e dytë Gotham Argo e vazhduan vrullin e tyre të pjesës së parë dhe shënoi një gol të shpejtë për ta ngushtuar rezultatin në 4: 2. Megjithatë, me disa ndryshime taktike dhe personale të bëra nga Rusti, Korabi NY mori lojën përsëri ner kontroll duke zotëruar topin.  Më vonë në lojë, Dare Odunai shenon nje gol individual te bukur per te shenuar golin e pestë për Korabit NY.

Në përgjithësi, një lojë e bukur per publikun qe ishte aty  për të pare, dhe duhet permendur se besimi I lojtareve eshte duke u rritur prej javes ne jave.

 

Another win and another great performance showed by Korabi NY this Sunday.  Boys of coach Rusty crushed the opponent Gotham Argo to register the fifth win in the season and the fourth in a row.

Gotham Argo players were showing confidence and for a moment thought that this will be an easy game for them – however unfortunately for them, that’s not what happen.  Within 30 minutes Korabi NY scored four goals by dominating every part of the field.

With a powerful start of the game with 5 minutes in, Albert Ruci applies pressure in the opposition defense and his work get awarded by scoring his first goal.

5 minutes later, a corner kick wasn’t clear properly by Gotham Argo players and Lirim Begai passess the ball to Bardhyl Qarri who find himself in good position in the box and scores the second goal.  The third goal was almost the same scenario, Lirim Begai takes the corner kick and provides Bardhyl Qarri with a beautiful ball where this time Bardhyl headed to the opposition net.  By minute 30, Albert Ruci rises the highest in front of the goal to score his second goal and the forth for the team.  All this happened in 30 minutes where the intensity of the game was very high.

After scoring for four goals, the intensity of the game decreased a notch – and Gotham Argo took advantage of that by scoring their goal in the end of the first half.  Second half Gotham Argo continued their momentum of the first half and scored a quick goal to and  cuts the result to 4:2.  However, with couple of tactical and personal changes made by Rusty, Korabi NY took over the game again by possessing the ball and playing quick passes.  Later on the game, Dare Odunai goes on individually and scores the fifth goal for Korabi NY.

Overall, Korabi NY performed a great game to watch, and I must say that the confidence is getting higher and higher every week.

About admin

Leave a Reply

Translate »