Home » KORABI New York » Six Staright Win for Korabi NY

Six Staright Win for Korabi NY

Ne ndeshjen e rradhes ne udhetim Korabi NY e fitoi me rezultat 2:0. Edhe
pse te hendikepuar (pa gjysmen e lojatreve standard) lojtaret a Korabit NY
treguan edhe nje here se nuk gjenden rastesisht ne poziten e dyte te
 Cosmopolitan Soccer League – Metro Division 1, me vetem nje pike me pak se
vendi i pare.

Siq e permenda me larte me ekip te pergjysmuar – lojtaret e Korabit NY
paraqiten nje loje perfekte veqanarisht ne pjeselojen e dyte – kur edhe dy
golat u shenuan. Vlen te permendet se nje pjeselojen e dyte Korabi NY
krijoi raste te panumerta – kurse ne anen tjeter topi asnjehere nuk erdhi
ne duart e protiereve tane Ademovi the Rexha.

Golat I shenuan Arkie Carto dhe Adam.

The latest match played this weekend in travel Korab NY won with 2: 0 .
Although handicapped ( without half of the players ).  Korabi NY players
once again showed that we are not in second position by chance on
Cosmopolitan Soccer League - Metro Division 1 , with only one point less
than the first place .

As mentioned above, with only half team of - players Korab NY performed
 a perfect game , especially in the second half when two goals were scored
. It is worth mentioning that a second half NY Korab created innumerable
chances - on the other side, ball never reached the hands of our
goalkeepers Ademovi the Rexha.Goal scorers in this match were Arkie Carto and Adam.


Link for the Metro 1 Standings:

http://cosmosoccerleague.com/schedules/20152016/79444346.html

About admin

Leave a Reply

Translate »