Home » KORABI Dibër » Mensur Nexhipi – Trajneri i ri i KF Korabit

Mensur Nexhipi – Trajneri i ri i KF Korabit

Kemi kenaqësinë e madhe që tju informojmë se klubi i Korabit arriti marrëveshje me trajnerin e mirënjohur Mensur Nexhipi i cili do të drejtoj klubin për pjesën e mbetur të sezonit.
I urojmë suksese trajnerit dhe ekipit.
💙 FORCA KORABI

 

 


Source link

About admin

Leave a Reply

Translate »