Home » KORABI Dibër » Njoftim

Njoftim

Njoftim!

Si pasojë e rezultateve të dobëta sot pranë bordit udhëheqës trajneri Agron Merko paraqiti dorëheqjen nga detyra si trajner i klubit.
Klubi dhe bordi e falenderojmë për angazhimin dhe kontributin e tij prej profesionisti gjatë gjithë kohës që drejtoi klubin.
Në ditët në vazhdim do t’ju informojmë për hapat që do të ndërmeren për angazhimin e trajnerit të ri.

Korabi mbi të gjitha. 🔵


Source link

About admin

Leave a Reply

Translate »