Home » KORABI Dibër » KF Korabi – KF Struga (Trim&Lum) – 17 Mars (E Diel), Ora 14:30.

KF Korabi – KF Struga (Trim&Lum) – 17 Mars (E Diel), Ora 14:30.


Të Dielën të gjitha rrugët të çojnë në stadiumin e Qytetit. Ekipi i KORABIT ka nevojë për mbështetje masovike, korrekte dhe dinjitoze ashtu siç dinë vetëm Dibranët dhe SOKOLAT ta bëjne. FORCA KORABI!


Source link

About admin

Leave a Reply

Translate »