Home » KORABI Dibër » TRAJNERI MENSUR NEXHIPI:ME KORABIN SYNOJMË MBIJETESËN

TRAJNERI MENSUR NEXHIPI:ME KORABIN SYNOJMË MBIJETESËN


Trajneri i mirënjohur, Mensur Nexhipi, është shprehur i kënaqur me përgatitjet e deritanishme të skuadrës së tij Korabi nga Dibra. “Deri tash jam shumë i kënaqur me ecurinë e përgatitjeve. Futbollistët me përpikëri po kryejnë të gjitha detyrat e dhëna nga stafi teknik. Po ushtrojmë sipas planit të paraparë dhe kështu shpresojmë të vazhdojmë deri […]

Source link

About admin

Leave a Reply

Translate »