Home » KORABI Dibër » Kryetari i Federatës së Futbollit të Maqedonisë Veriorez. Muamed Sejdini viziton ambientet e K.F Korabi

Kryetari i Federatës së Futbollit të Maqedonisë Veriorez. Muamed Sejdini viziton ambientet e K.F Korabi


Ishte nder dhe kënaqësi që ambientet e klubit tonë ti viziton kryetari i parë shqiptar në historinë e Federatës së Futbollit të Maqedonisë Veriore z. Muamed Sejdini. Pasi që ia uruam postin e ri ai u informua dhe i pa nga afër problemet e infrastrukturës me çka premtoi se gjatë javëve në vazhdim FFM-ja do […]

Source link

About admin

Leave a Reply

Translate »