Home » KORABI Dibër » KF. Korabi ju bashkuan 6 lojtare te rinj. Forca Korabi..

KF. Korabi ju bashkuan 6 lojtare te rinj. Forca Korabi..

[ad_1]
Lojtarët që i’u bashkuan ekipit tonë janë: • Bashkim Lama, • Alban Rasimi, • Fatmir Arifi, • Egzon Aziri, • Mërgim Lutfiu dhe • Agon Istrefi. #ForcaKorabi 🔵⚪️  

[ad_2]
Source link

About admin

Leave a Reply