Home » KORABI Dibër » Ta shpëtojmë Korabin!

Ta shpëtojmë Korabin!

[ad_1]
Aksion! Ta shpëtojmë Korabin! Të bëhemi të gjithë bashkë për të ndihmuar klubin tonë të zemrës. Dhuro pak për ta mbajtur klubin gjallë ne prag të vitit jubilar “100 vjet Korabi”🙏💙   FALEMINDERIT 💙 Aksioni për grumbullimin e fondeve i cili u lançua ditën e Dielë dhe ka për qëllim shpëtimin e klubit të Korabit […]
[ad_2]
Source link

About admin

Leave a Reply