Home » KORABI Dibër » Klubi Futbollistik Korabi #ThrowBack Fotografi e viteve 70-ta #Vintage #Ret…

Klubi Futbollistik Korabi #ThrowBack Fotografi e viteve 70-ta #Vintage #Ret…

Klubi Futbollistik Korabi 🔵⚪ #ThrowBack
Fotografi e viteve 70-ta 📸 #Vintage #Retro #Classic #70s • Nga e majta në të djathtë: Bardhyl Vërzivolli, Prof. Marku, Fuat Pocesta, Gafur Bllata, Nebi Jani dhe Agron Bajrami (ulur). #Plans #Tactics #Strategy #Formations 📋❌⭕⚽

Source


Source link

About admin

Leave a Reply

Translate »