Home » KORABI Dibër » Klubi Futbollistik Korabi #Throwback Fotografi e viteve të 70-ta #Vintage #R…

Klubi Futbollistik Korabi #Throwback Fotografi e viteve të 70-ta #Vintage #R…

Klubi Futbollistik Korabi 🔵⚪ #Throwback
Fotografi e viteve të 70-ta 📸 #Vintage #Retro #Classic #70s #OldButGold #Memories Lavdërim Çilku (Limi) në ajër dhe me numrin 9 qendër-sulmuesi Agron Bajrami (Goni). #Duel #FlyingHigh #Desire #HardWork #Jump⚽💪🏻

Source

Source link

Source link

Source link

Source link


Source link

About admin

Leave a Reply

Translate »