Home » KORABI Dibër » Klubi Futbollistik Korabi #ThrowBack Fotografi e viteve të 70-ta #Vintage #Retro #Classic #Memories Momente nga nj…

Klubi Futbollistik Korabi #ThrowBack Fotografi e viteve të 70-ta #Vintage #Retro #Classic #Memories Momente nga nj…

Klubi Futbollistik Korabi ⚪ #ThrowBack
Fotografi e viteve të 70-ta 📸 #Vintage #Retro #Classic #Memories

Momente nga një ndeshje e zhvilluar në Dibër.

Agron Bajrami godet topin me kokë drejt portës kundërshtare.
…futbollistët tjerë të Korabit në fotografi, Lavdërim Çilku dhe Burhan Paçuku.

#70s #OldButGold #1970s #KFKorabi #FlyingHigh #Zone #Jump #Header #Forward #Goal ⚽ 💪🏻

Korabi Football Club 🔵⚪ #ThrowBack
70 s photo 📸 #Vintage #Retro #Classic #Memories

Moments from a match held in Debar.

Agron Bajrami hits the ball with his head towards the opponent gate.
… other Korabi footballers in photographs, Praise Chilku and Burhan Paçuku.

#70s #OldButGold #1970s #KFKorabi #FlyingHigh #Zone #Jump #Header #Forward #Goal ⚽ 💪🏻

Translated

Huazuar nga faqja e FB te KF KORABI


Source link

About admin

Leave a Reply

Translate »