Home » KORABI Dibër » Klubi Futbollistik Korabi #ThrowBackThursday Fotografi e viteve 70-ta #Retro • Nga e majta në të djathtë: Besni…

Klubi Futbollistik Korabi #ThrowBackThursday Fotografi e viteve 70-ta #Retro • Nga e majta në të djathtë: Besni…

Klubi Futbollistik Korabi ⚪ #ThrowBackThursday
Fotografi e viteve 70-ta 📸 #Retro ⚽ • Nga e majta në të djathtë: Besnik Pilku, Remzi Opre, Shpëtim Korumi dhe Mufit Sela. #Stylish #Classic #Vintage #70s #Nostalgia

Huazuar nga faqja e FB te KF KORABI

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link


Source link

About admin

Leave a Reply

Translate »