Home » KORABI Dibër » Klubi Futbollistik Korabi #ThrowBackThursday Fotografi e viteve 70-ta #Retro • Nga e majta në të djathtë: Besni…

Klubi Futbollistik Korabi #ThrowBackThursday Fotografi e viteve 70-ta #Retro • Nga e majta në të djathtë: Besni…

Klubi Futbollistik Korabi ⚪ #ThrowBackThursday
Fotografi e viteve 70-ta 📸 #Retro ⚽ • Nga e majta në të djathtë: Besnik Pilku, Remzi Opre, Shpëtim Korumi dhe Mufit Sela. #Stylish #Classic #Vintage #70s #Nostalgia

Huazuar nga faqja e FB te KF KORABI

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link

Source link


Source link

About admin

One comment

  1. Pingback: Klubi Futbollistik Korabi #ThrowBackThursday Fotografi e viteve 70-ta #Retro • Nga e majta në të djathtë: Besni… – Korabi Soccer Association

Leave a Reply

Translate »