Home » KORABI Dibër » Klubi Futbollistik Korabi #ThrowBackThursday Fotografi e viteve 70-ta adidas Originals Shaban Mullai, Mentor Çela, …

Klubi Futbollistik Korabi #ThrowBackThursday Fotografi e viteve 70-ta adidas Originals Shaban Mullai, Mentor Çela, …

Klubi Futbollistik Korabi 🔵⚪ #ThrowBackThursday
Fotografi e viteve 70-ta 📸 adidas Originals Shaban Mullai, Mentor Çela, Fatmir Daci, Shkëlqim Marku, Xhavit Karpuzi, Atli Gorenca dhe Adnan Mela. #Vintage #Retro #Classic #70s #OldButGold ⚽
#TBT #1970s #Dignity #Passion #Culture 💪🏻

Huazuar nga faqja e FB te KF KORABI


Source link

About admin

Leave a Reply

Translate »