Home » KORABI Dibër » Klubi Futbollistik Korabi #ThrowBack Fotografi nga ndeshjet Playoff, kualifikuese për Ligën e Dytë të zhvilluara në q…

Klubi Futbollistik Korabi #ThrowBack Fotografi nga ndeshjet Playoff, kualifikuese për Ligën e Dytë të zhvilluara në q…

Klubi Futbollistik Korabi 🔵⚪ #ThrowBack
Fotografi nga ndeshjet Playoff, kualifikuese për Ligën e Dytë të zhvilluara në qytetin e Strugës.
🗓 3 Qershor 1978 📸 adidas Originals

• Nga e majta në të djathë:

Besnik Mashkulli, Lavdërim Çilku, Bedri Lata, Besnik Shemsiu, Shahin Amzai, Burhan Paçuku dhe ?.

#Vintage #Retro #Classic #70s #OldButGold
#TBT #1970s #Dignity #Passion #Culture
#Bench #Ready #United #Harmony #Family💺💪🏻⚽

🏟 Stadiumi i tejmbushur me tifozë nga Dibra, Struga, Ohri dhe Resnja. #TB
Ditët në vijim fotografi tjera.

Korabi Football Club 🔵⚪ #ThrowBack
Photos from Playoff matches, qualifying for the Second League held in the city of Struga.
🗓 June 3, 1978 📸 @[9328458887:274:adidas Originals]

• From left to right:

Loyal Male, Praise Çilku, Bedri Lata, Besnik Shemsiu, Shahin Amzai, Burhan Paçuku and?.

#Vintage #Retro #Classic #70s #OldButGold
#TBT #1970s #Dignity #Passion #Culture
#Bench #Ready #United #Harmony #Family💺💪🏻⚽

🏟 The stadium filled with fans from Dibra, Struga, Ohrid and Resnja. #TB
The following days other photos.

Translated

Huazuar nga faqja e FB te KF KORABI


Source link

About admin

Leave a Reply

Translate »