Home » KORABI Dibër » Klubi Futbollistik Korabi #ThrowBackThursday Fotografi e viteve 70-ta adidas Originals * Nga e majta në të djathtë …

Klubi Futbollistik Korabi #ThrowBackThursday Fotografi e viteve 70-ta adidas Originals * Nga e majta në të djathtë …

Klubi Futbollistik Korabi 🔵⚪ #ThrowBackThursday
Fotografi e viteve 70-ta 📸 adidas Originals

* Nga e majta në të djathtë rradha e parë (lartë):

Atli Gorenca, Fuat Pocesta, Fatmir Daci, Gazmend Çilku, Remzi Opre, Shpëtim Korumi, Adnan Mela,

* Nga e majta në të djathtë rradha e dytë (poshtë):

Emin Selimi, Mentor Çela, Agron Bajrami, Bashkim Abdullahu, Shkëlqim Marke, Shaban Mullai dhe Nexhat Gorenca.

#GoldenGeneration #Harmony #Dedication #Respect #Unique #Vintage #Retro #Classic #70s #OldButGold #1970s #Dignity #Passion #Culture #TBT 💙 ⚽ 👏🏻 🏟 💪🏻 🙌🏻 🙏🏻

Korabi Football Club 🔵⚪ #ThrowBackThursday
Photo of the 70 s 📸 @[9328458887:274:adidas Originals]

* From left to right first row (top):

Atli Gorenca, Fuat Pocesta, Fatmir Daci, Gazmend Çilku, Remzi Opre, Salvation Korum, Adnan Mela,

* From left to right second row (down):

Emin Selimi, Mentor Çela, Agron Bajrami, Union Abdullahu, Shaban Mullai and Nexhat Gorenca.

#GoldenGeneration #Harmony #Dedication #Respect #Unique #Vintage #Retro #Classic #70s #OldButGold #1970s #Dignity #Passion #Culture #TBT 💙 ⚽ 👏🏻 🏟 💪🏻 🙌🏻 🙏🏻

Translated

Huazuar nga faqja e FB te KF KORABI


Source link

About admin

Leave a Reply

Translate »