Home » KORABI Dibër » Falemderojmë nga zemra të gjithë përkrahsit të klubit për një prezentim të denjë dhe sa ma kualitativ Gazmend Kerkuti …

Falemderojmë nga zemra të gjithë përkrahsit të klubit për një prezentim të denjë dhe sa ma kualitativ Gazmend Kerkuti …

Falemderojmë nga zemra të gjithë përkrahsit të klubit për një prezentim të denjë dhe sa ma kualitativ ⚽ Gazmend Kerkuti (DJMenNy)
Shpend Erbeli (Foto studio Art)
Burim Qoku. (Bruno)
Tari Dauti (Loni Term)
Dini Kosovrasti (T.p Ndriçim)… More

Huazuar nga faqja e FB te KF KORABI


Source link

About admin

Leave a Reply

Translate »