Home » KORABI Dibër » Nesër luhet vëllazërorja mes K.F Korabi të Peshkopisë dhe Korabit te Dibrës së Madhe. Stadiumi “Korabi”, Peshkopi. …

Nesër luhet vëllazërorja mes K.F Korabi të Peshkopisë dhe Korabit te Dibrës së Madhe. Stadiumi “Korabi”, Peshkopi. …

Nesër luhet vëllazërorja mes K.F Korabi të Peshkopisë dhe Korabit te Dibrës së Madhe. 🏟📍 Stadiumi “Korabi”, Peshkopi.
🗓⏰ E Shtunë, 5 Shtator 2020; ora 17:00 Dibra e Madhe & Dibra e Vogël #JemiNjë
#ForcaKorabi #Arbërit #Sokolat
🔴⚫🤝🔵⚪ 🏰 🦅

Huazuar nga faqja e FB te KF KORABI


Source link

About admin

Leave a Reply

Translate »