Home » KORABI Dibër » Të nderuar simpatizant të Kf Korabit Kf Korabi mbështetet në njerëz të dashur, gjithmonë të gatshëm për të ndi…

Të nderuar simpatizant të Kf Korabit Kf Korabi mbështetet në njerëz të dashur, gjithmonë të gatshëm për të ndi…

Të nderuar simpatizant të Kf Korabit
Kf Korabi mbështetet në njerëz të dashur, gjithmonë të gatshëm për të ndihmuar, për të ofruar mbështetje dhe për të qenë afër në momentin e duhur edhe ne situate te veshtire dhe stresuese sic eshte kjo me pandeminë aktuale.
Cilësitë e tilla janë…

More

Image may contain: people sitting, table, indoor and outdoorImage may contain: outdoor

Huazuar nga faqja e FB te KF KORABI

The post Të nderuar simpatizant të Kf Korabit
Kf Korabi mbështetet në njerëz të dashur, gjithmonë të gatshëm për të ndi…
appeared first on Dibranet.com.


Source link

About admin

Leave a Reply

Translate »