Home » KORABI Dibër » Nje lajm i bukur per simpatizantet e KF Korabit vjen neser dhe do jete nje e ve…

Nje lajm i bukur per simpatizantet e KF Korabit vjen neser dhe do jete nje e ve…

Nje lajm i bukur per simpatizantet e KF Korabit vjen neser dhe do jete nje ⚽💣⚽💣⚽ e vertete.
Great news is coming tomorrow and it’s like 💣⚽💣⚽💣

Huazuar nga faqja e KF Korabi FB


Source link

About admin

Leave a Reply

Translate »