Home » KORABI Dibër » KF Korabi këtë sezon do e nisë me paisje të reja dhe cilësore falë angazhimit t…

KF Korabi këtë sezon do e nisë me paisje të reja dhe cilësore falë angazhimit t…

⚪ KF Korabi këtë sezon do e nisë me paisje të reja dhe cilësore falë angazhimit të trajnerit Nazmi Ajdini dhe Nijazi Selimi ⚪🔵
PUMA Football ⚽

May be an image of 11 people and people standingMay be an image of 2 people, people standing and outdoorsMay be an image of 2 people, people standing and outdoorsMay be an image of 3 people, people standing and outdoors

Huazuar nga faqja e KF Korabi FB


Source link

About admin

Leave a Reply

Translate »