Home » KORABI Dibër » Orari i ndeshjeve të kampionatit ne Ligën e Dytë të Maqedonisë së Veriut në Futb…

Orari i ndeshjeve të kampionatit ne Ligën e Dytë të Maqedonisë së Veriut në Futb…

Orari i ndeshjeve të kampionatit ne Ligën e Dytë të Maqedonisë së Veriut në Futboll – Perëndim.
🗓 Faza e tretë si dhe tabela momentale pas mbarimit të fazës së parë dhe të dytë.

May be an image of ‎text that says '‎West 1. FK Skopje MP W D Veleshta 3. 18 Pts 12 5 KF Gostivar 1 32:12 18 9 41 Ohrid 7 2 5. 18 22:12 0 34 FK Korab 3 5 6. 18 23:18 9 33 5 Vellazerimi 4 7. 18 17:7 7 32 4 Kadino Skopje 7 15:15 18 25 7 2 Teteks و 18 19:22 23 5 Drita 4 9 10. 18 16:14 4 19 3 Vardari Forino 11 18 13:26 15 2 7 9 18 15:26 3 13 4 11 15:35 10‎'‎May be an image of text

Huazuar nga faqja e KF Korabi FB


Source link

About admin

Leave a Reply

Translate »