Home » KORABI Dibër » Informatë. Të nderuar prindër, Për shkak të pandemisë ende aktuale, tanimë ga…

Informatë. Të nderuar prindër, Për shkak të pandemisë ende aktuale, tanimë ga…

Informatë.

Të nderuar prindër,
Për shkak të pandemisë ende aktuale, tanimë gati një vjet, ishim të detyruar të ndërpresim të gjithë aktivitetet e akademisë se futbollit për fëmijë. Situata dhe kushtet

atmosferike sadopak të përmirsuara na mundësojnë që të vazhdojmë me aktivitetin e akademisë, prandaj edhe vendosëm që, duke filluar nga dita e nesërme (e marte 09.03.2021), të rifillojmë me regjistrimin dhe stërvitjen e fëmijve të grupmoshave të datëlindjeve 2007-2008-2009 dhe 2010.
Të gjithë prindët të interesuar për regjistrimin e fëmijve të tyre mund të paraqiten nga dita e nesërme dhe në ditët në vijim duke filluar nga ora 13.00 pranë stadiumit të qytetit. Stërvitjet do të fillojnë po… More


May be an image of 1 person, standing and grassMay be an image of 2 people, people standing and outdoorsMay be an image of one or more people, people playing football, people standing and outdoors

Huazuar nga faqja e KF Korabi FB


Source link

About admin

Leave a Reply

Translate »