Home » KORABI Dibër » FK Ohrid – K.F Korabi

FK Ohrid – K.F Korabi

Momente gëzimi dhe emocione pas përfundimit të ndeshjes FK Ohrid 1-1 K.F Korabi
Një lojë me zemër e të gjithë lojtarëve tanë, bravo djema.
Golshënues: Rihan Zeqiri
Kthehemi të pa mposhtur në Dibër.

Source link

About admin

Leave a Reply

Translate »