Home » KORABI Dibër » z. Muamed Sejdini President i Korabit

z. Muamed Sejdini President i Korabit

Klubi Futbollistik Korabi uron z. Muamed Sejdini për rizgjidhjen e tij si President, dhe i uron shumë shëndet dhe suksese në punën e tij si njeriu i parë i FFM-së.
Urime, Kryetar!

Source link

About admin

Leave a Reply

Translate »