Home » Latest News (page 10)

Latest News

Njoftim nga “Tifozat Kuq e Zi”

Tifozat Kuq e Zi kanë nderin t’i ftojnë të gjithë anetarët tanë që të marrin pjesë në koktejin që do të mbahet me rastin e katërvjetorit të themelimit të rrjetit tonë. Festiviteti do të mbahet ditën e diel, në datën ...

Read More »

Condolences / Ngushëllime

CONDOLENCES We were saddened to hear of the sudden death of Lumturie Dzemoski, mother of Korabi player Azmir Dzemoski. We would like to extend or sincerest condolences to Azmir and the entire Dzemoski family and our thoughts and prayers are ...

Read More »

Njoftim nga “KB Dibra Junior”

Të nderuar vellezer në ShBA, Kam kënaqësinë t’ju njoftoj që basketbollistët tanë sivjet marin pjesë në garat seniore dhe me kadete. Kjo ndodh për herë të parë te ne në Dibër, dhe kampionati fillon me 17 Nëntor 2007, loja e ...

Read More »