Home » Latest News (page 11)

Latest News

“RADIKA “ FITUESE E REGATËS

Në Liqenin e Dibrës u mbajt regata IV ndërkombëtare në kajak dhe kanu ”Dibra 2007” Nefail SPAHIU Dibër, 12 gusht 2007 – Të dielën në ujrat e qeta të Liqenit të Dibrës nën patronazhin e pushtetit vendor, në kuadër të ...

Read More »

Mbahet manifestimi “Festa e Shalqirit”

“Ditët e kulturës – Dibra 2007″ Nefail SPAHIU Dibër, 10 gusht 2007 – Në kuadër të manifestimit “Ditët e Kultures – Dibra 2007”, pas realizimit të disa programeve kulturo-sportive, në radhë është edhe në eveniment interesant. Bëhet fjalë për shënimin ...

Read More »

Njoftim nga “www.mydibra.com”

Të nderuar bashkëqytetarë: Me kënaqësi ju informojmë se me një iniciativë të një grup të rinjësh filloj portali informativ për Dibrën, www.mydibra.com. Këtu ju mund të gjeni për veç se informatat më të reja nga Kosova, Maqedonia dhe Shqipëria, informata ...

Read More »

Njoftim nga KB “Dibra Junior”

Këto ditë është marrë inicijativa për ndërtimin e palestrës sportive. KB “Dibra Junior” edhe 2 javë e përfundon kampionatin. Edhe një herë, ju faleminderit të gjithë atyre që ndihmuan. A. Jajaga Klubi Basketbollit “Dibra Junior

Read More »